Ünnepek 2021/2022

 

ÉRTESÍTÉS

ÉRTESÍTÉS

Értesítjük a tisztelt horgosi vízfogyasztókat, hogy 2021.december 16. csütörtök este 22.00 órától-2021. december 17. pántek reggel 06.00 óráig Horgos település területén, a fő vízvezeték cseréjén végzett munkálatok miatt szünetel a vízszolgáltatás!

 

ÉRTESÍTÉS

É R T E S Í T É S
A VÍZHÁLÓZATON  TÖRTÉNT MEGHIBÁSODÁSRÓL


A horgosi POTISKI VODOVODI – TISZAMENTI VÍZMŰVEK KFT értesíti a Tisztelt fogyasztókat, hogy Magyarkanizsán, a Fő utcán és a környező utcákban a vízhálózaton végzett javítási munkálatok miatt  2021.08.18.-án, hosszabb-rövidebb ideig fennakadások lesznek a vízellátásban. A munkálatok alatt nyomásingadozás is bekövetkezhet, valamint az ivóvíz zavarossá válhat.
A vízellátás normalizálódása 18 óra körül várható.
Igyekszünk, hogy a körülményekhez képest a probléma mielőbb meg legyen oldva.

Köszönjük a Tisztelt fogyasztók szíves türelmét és megértését!

POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO Horgos

 

ÉRTESÍTÉS

A POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMŰVEK KFT értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a vízmérö olvasás 2021. május 21.-én kezdődik a kisfogyasztók és a vállalatok részére is. Kérnénk szépen a fogyasztókat, hogy a vízmérö aknákat szabadítsák fel, hogy le lehessen olvasni a vízmérö állását.

Emlékeztetni szeretnénk a tisztelt fogyasztókat, hogy a TISZA MENTI VÍZMŰVEKNEK törvényben előírt kötelessége a vízmérök olvasása a fogyasztóvédelmi törvény, a határozat az ivóvízellátáshoz és a tisztításhoz szükséges közösségi tevékenységek elvégzésének módjáról valamint annak módosításairól, valamint a belső szabályzat alapján.

A fogyasztó saját maga is leolvashatja a vízmérö állását, melyet be lehet jelenteni a TISZA MENTI VÍZMŰVEKBE személyesen vagy telefonon keresztül a 024-es körzetben ingyenes  0800-024-004 számon, munkanapokon 7 és 15 óra között.Sms üzenetben a 062/212-600 as számra.

Módosítás: (2021. május 21. péntek, 09:18)

 

Húsvét

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review