ÉRTESÍTÉS

POTISKI VODOVODI-TISZA MENTI VÍZMŰVEK DOO HORGOS a Szerb Köztársaság valamennyi illetékes intézményeinek ajánlása alapján tájékoztatja a fogyasztókat, hogy a rendkívüli állapot bevezetése miatt és a vírus terjedésének megakadályozása céljából a következő változásokat vezettük be:
- Az alkalmazottak munkája az egész vállalat szintjén folytatódik, de a fertőzés terjedésének megakadályozására irányuló valamennyi intézkedés végrehajtásával, amelyet a Szerb Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma és az Egészségügyi Világszervezet közzétett.
- A számlák fizetésére szolgáló helyeket, amelyeket eddig hetente egyszer lehetett lehetővé tenni a helyi közösségekben: Martonos, Orom, Kispiac, Oromhegyes és Tótfalu ideiglenesen megszüntetjük.
- Horgos és Kanizsa pénztárai (további értesítésig) folytatják a munkájukat.
- Felkérjük szolgáltatásaink használóit, hogy a jövőben használják számlájuk kiegyenlítésére az elektronikus fizetési módot, hogy ne hagyják el otthonukat a számlák fizetése érdekében.
- Ha nem rendelkeznek ilyen lehetőségekkel, akkor az adósság törlesztését 3 hónappal lehet halasztani az idei év február, március és áprilisi hónapokra vonatkozóan.
- Márciusban a háztartásokban a vízmérők leolvasását nem fogják elvégezni.
- A márciusi vízmérők leolvasása a kereskedelmi egységekben 2020. március 20-án kezdődik.

Horgos 2020.03.18.

 

 

OBAVEŠTENJE

Privredno društvo POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO HORGOŠ obaveštava potrošače o izmenama u radu zbog uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji na osnovu svih preporuka nadležnih institucija, a u cilju sprečavanja širenja virusa:

- Rad zaposlenih na nivou celog privrednog društva se nastavlja, ali uz primenu svih mera za sprečavanje širenja zaraze koje objavljuju Ministarstvo zdravlja RS I Svetska zdravstvena organizacija.

- Mesta za uplatu računa koja su do sada bila omogućena jednom nedeljno kroz prijem stranaka u Mesnim zajednicama: Martonoš, Orom, Mala Pijaca, Trešnjevac i Totovo selo - privremeno se ukidaju.

- U radu ostaju Blagajne u Horgošu I Kanjiži (do daljnjeg).

- Molimo korisnike naših usluga da u buduće što više koriste mogućnosti plaćanja svojih računa elektronskim putem, kako ne bi izlazili iz svojih domova zbog uplate računa.

- Ukoliko nemaju ovakve mogućnosti, omogućeno je odloženo plaćanje računa za februar, mart i april mesec ove godine za 3 meseca, bez obračuna kamate i utuženja dužnika.

- Martovsko očitavanje vodomera u domaćinstvima se neće vršiti.

- Martovsko očitavanje vodomera u privrednim subjektima počinje 20. marta 2020. godine.

 

U Horgošu, 18.03.2020.

 

Módosítás: (2020. március 18. szerda, 13:25)

 

Köszöntjük weblapunkon!

A víz drága kincs az emberiség számára, minden emberi tevékenység nélkülözhetetlen kelléke. A víz nem ismer határokat - áll az európai vízügyi egyezményben. De az is vajmi kevés szót ejt azokról, akik ezt a tevékenységet gyakorolják.

Üdvözöljük szerény honlapunkon! Ha a látottak alapján úgy találja, hogy szolgáltatásunkkal segítségére tudunk lenni, arra biztatjuk: keressen meg bennünket, hogy üzleti partnerévé váljunk. Egy jól véghezvitt üzleti vállalkozás záloga lehet a későbbi személyes barátságnak is. Hiszen céljaink alkalmasint megegyeznek: hogy fogyasztóink számára naponta - kellő mennyiségben, a legteljesebb takarékosság és a rendszer ésszerűsítése mellett - tiszta ivóvízről gondoskodjunk. A szennyvízelvezetésben és szennyvíztisztításban az a mottó vezérel bennünket, hogy a jövő számára egészségesnek őrizzük meg a természetet. Ezt az elvet semmilyen üzleti szempont nem szoríthatja háttérbe, hiszen a vizet nem az elődeinktől örököltük, hanem az utódainktól kölcsönözzük.

További tevékenységeinkkel: a vízépítéssel, a tervezéssel, a vízóragyártással és -hitelesítéssel, a betoncső- és betonelemgyártással üzleti partnereinknek szeretnénk segítségére lenni.

Üdvözlettel:

Markotić Vesna okl. építészmérnök

 

 

Jubiláris elismerés

Vállalatunk 50. évfordulója alkalmából a szerbiai Gazdasági kamara jubiláris elismerésében részesültünk. A dijat a Gazdasági kamara ünnepi ülésén adták át 2018. december 14-én, a Gazdasági kamara nagyterében, Belgrádban.

 

 

Módosítás: (2019. január 11. péntek, 09:26)

 

Évzáró ünnepség 2018

A 2018-as évzáró ünnepség keretein belül alkalmazottaink gyermekei télapóváráson vettek részt illetve a nyugdijba vonuló alkalmazottainkat is megajándékoztuk, köszönetképpen a sok évi munkájukért.

Módosítás: (2019. január 11. péntek, 09:25)

 

Tiszamenti Vízművek a csúcsokon

Gratulálunk kollégánknak az elért sikerekhez!

Calbert Károly a Kazbeg csúcson, 5033 m-en Grúziában

 

Calbert Károly az Elbrus-on 5642 m-en Oroszországban, Európa legmagasabb csúcsán

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review