Köszöntjük weblapunkon!

A víz drága kincs az emberiség számára, minden emberi tevékenység nélkülözhetetlen kelléke. A víz nem ismer határokat - áll az európai vízügyi egyezményben. De az is vajmi kevés szót ejt azokról, akik ezt a tevékenységet gyakorolják.

Üdvözöljük szerény honlapunkon! Ha a látottak alapján úgy találja, hogy szolgáltatásunkkal segítségére tudunk lenni, arra biztatjuk: keressen meg bennünket, hogy üzleti partnerévé váljunk. Egy jól véghezvitt üzleti vállalkozás záloga lehet a későbbi személyes barátságnak is. Hiszen céljaink alkalmasint megegyeznek: hogy fogyasztóink számára naponta - kellő mennyiségben, a legteljesebb takarékosság és a rendszer ésszerűsítése mellett - tiszta ivóvízről gondoskodjunk. A szennyvízelvezetésben és szennyvíztisztításban az a mottó vezérel bennünket, hogy a jövő számára egészségesnek őrizzük meg a természetet. Ezt az elvet semmilyen üzleti szempont nem szoríthatja háttérbe, hiszen a vizet nem az elődeinktől örököltük, hanem az utódainktól kölcsönözzük.

További tevékenységeinkkel: a vízépítéssel, a tervezéssel, a vízóragyártással és -hitelesítéssel, a betoncső- és betonelemgyártással üzleti partnereinknek szeretnénk segítségére lenni.

Üdvözlettel:

Markotić Vesna okl. építészmérnök

 

 

Jubiláris elismerés

Vállalatunk 50. évfordulója alkalmából a szerbiai Gazdasági kamara jubiláris elismerésében részesültünk. A dijat a Gazdasági kamara ünnepi ülésén adták át 2018. december 14-én, a Gazdasági kamara nagyterében, Belgrádban.

 

 

Módosítás: (2019. január 11. péntek, 09:26)

 

Évzáró ünnepség 2018

A 2018-as évzáró ünnepség keretein belül alkalmazottaink gyermekei télapóváráson vettek részt illetve a nyugdijba vonuló alkalmazottainkat is megajándékoztuk, köszönetképpen a sok évi munkájukért.

Módosítás: (2019. január 11. péntek, 09:25)

 

Tiszamenti Vízművek a csúcsokon

Gratulálunk kollégánknak az elért sikerekhez!

Calbert Károly a Kazbeg csúcson, 5033 m-en Grúziában

 

Calbert Károly az Elbrus-on 5642 m-en Oroszországban, Európa legmagasabb csúcsán

 

Vízdíj növekedés

A Tiszamenti Vízművek Kft. a vízszolgáltatásért a 2015.05.01-től érvényes, községi rendeletben szabályzott díjat szedi:

Vízdíj: 42,21 din/m3 (PDV-vel)
Szennyvízelvezetés: 18,38 din/m3 (PDV-vel)
Szennyvíztisztítás: 18,38 din/m3 (PDV-vel)
Költségátalány: 79,44 din (PDV-vel)

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review