ÉRTESÍTÉS

É R T E S Í T É S
A VÍZHÁLÓZATON  TÖRTÉNT MEGHIBÁSODÁSRÓL


A horgosi POTISKI VODOVODI – TISZAMENTI VÍZMŰVEK KFT értesíti a Tisztelt fogyasztókat, hogy Magyarkanizsán, a Fő utcán és a környező utcákban a vízhálózaton végzett javítási munkálatok miatt  2021.08.18.-án, hosszabb-rövidebb ideig fennakadások lesznek a vízellátásban. A munkálatok alatt nyomásingadozás is bekövetkezhet, valamint az ivóvíz zavarossá válhat.
A vízellátás normalizálódása 18 óra körül várható.
Igyekszünk, hogy a körülményekhez képest a probléma mielőbb meg legyen oldva.

Köszönjük a Tisztelt fogyasztók szíves türelmét és megértését!

POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO Horgos

 

ÉRTESÍTÉS

A POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMŰVEK KFT értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a vízmérö olvasás 2021. május 21.-én kezdődik a kisfogyasztók és a vállalatok részére is. Kérnénk szépen a fogyasztókat, hogy a vízmérö aknákat szabadítsák fel, hogy le lehessen olvasni a vízmérö állását.

Emlékeztetni szeretnénk a tisztelt fogyasztókat, hogy a TISZA MENTI VÍZMŰVEKNEK törvényben előírt kötelessége a vízmérök olvasása a fogyasztóvédelmi törvény, a határozat az ivóvízellátáshoz és a tisztításhoz szükséges közösségi tevékenységek elvégzésének módjáról valamint annak módosításairól, valamint a belső szabályzat alapján.

A fogyasztó saját maga is leolvashatja a vízmérö állását, melyet be lehet jelenteni a TISZA MENTI VÍZMŰVEKBE személyesen vagy telefonon keresztül a 024-es körzetben ingyenes  0800-024-004 számon, munkanapokon 7 és 15 óra között.Sms üzenetben a 062/212-600 as számra.

Módosítás: (2021. május 21. péntek, 09:18)

 

Húsvét

 

ÉRTESÍTÉS

AZ ELFOGYASZTOTT VÍZMENNYISÉG RÉSZLETFIZETÉSÉRŐL

A horgosi POTISKI VODOVODI – TISZAMENTI VÍZMŰVEK KFT értesíti a Tisztelt fogyasztókat, hogy lehetőség van az elfogyasztott víz adósságának több havi részletben történő kifizetésére, ha megkötik az Adósságfizetési megállapodást, és a befizetéseket lelkiismeretesen teljesítik a megállapodott fizetési feltételekben megszabottan.
Ha a tisztelt fogyasztó élni kíván az adósság részletfizetési jogával, elegendő ha munkanapon 07: 00 és 15: 00 óra között felhívja a következő telefonszámokat:
- 024/ 792-050, 115-ös mellék – Bálint Tamás
- 0800-024-004 az ingyenes szám a fogyasztóknak,
- 024/ 874-246 – a magyarkanizsai irodát, vagy személyesen a Helyi közösségi irodákban, ahol a vizfogyasztást is be lehet fizetni.
Ha a fogyasztónak tartozása van, azt nem teljesíti a meghatározott időn belül, és nincs aláírt adósságfizetési megállapodása, kénytelenek leszünk jogi intézkedéseket hozni az adósság behajtására.

Köszönetet mondunk azoknak az fogyasztóknak, akik időben teljesítik pénzügyi kötelezettségeiket.
POTISKI VODOVODI – TISZAMENTI VÍZMŰVEK KFT.
 

ÉRTESÍTÉS

A POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMŰVEK KFT értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy a vízmérö olvasás 2021. március 19.-én kezdődik a kisfogyasztók és a vállalatok részére is. Kérnénk szépen a fogyasztókat, hogy a vízmérö aknákat szabadítsák fel, hogy le lehessen olvasni a vízmérö állását.
Emlékeztetni szeretnénk a tisztelt fogyasztókat, hogy a TISZA MENTI VÍZMŰVEKNEK törvényben előírt kötelessége a vízmérök olvasása a fogyasztóvédelmi törvény, a határozat az ivóvízellátáshoz és a tisztításhoz szükséges közösségi tevékenységek elvégzésének módjáról valamint annak módosításairól, valamint a belső szabályzat alapján.
A fogyasztó saját maga is leolvashatja a vízmérö állását, melyet be lehet jelenteni a TISZA MENTI VÍZMŰVEKBE személyesen vagy telefonon keresztül a 024-es körzetben ingyenes 0800-024-004 számon, munkanapokon 7 és 15 óra között. SMS üzenetben a 062/212-600 as számra.

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review