Cégtörténet

 


 

 


 

Az első korszerű vízvezetékcsöveket Horgoson 1966/67-ben fektették le. A Tisza Menti Vízművek Kft.-t 1968. március 23-án vették cégjegyzékbe. A megalapítás óta a vízszolgáltató és vízépítő vállalatnak több mint 230 kilométernyi hosszú vízvezetékkel sikerült 10 települést, 11.140 fogyasztót európai minőségű ivóvízzel ellátnia.

A háztartási, ipari és egyéb fogyasztóknak nyújtott vízszolgáltatáson, szennyvízelvezetésen és szennyvíztisztításon, vízmérők javításán és hitelesítésén kívül társaságunk vízépítési műtárgyak létesítésével is foglalkozik.

A vízépítő részleg 36 teljes körű vízvezetékrendszert épített meg a házi rákötésekkel együtt, 3.500 hektárnyi öntözőrendszert és több mint 1.300 kilométernyi víz- és csatornavezetéket. Olyan különleges munkáknak vagyunk a szakértő kivitelezői, mint a talajvízszint-csökkentés és a 200-tól 2500 mm-ig terjedő átmérőjű csöveknek út és vasút alá való bepréselése. A tervezésen, mérnöki munkán és építési felügyeleten kívül a Tisza Menti Vízművek Kft. minden lehetséges szinten informatikai segítséget és szolgáltatást nyújt.

Szerteágazó és sokszínű tevékenységét a Tisza Menti Vízművek Kft. vízépítési műtárgyakhoz szükséges előregyártott betonelemek készítésével teszi teljessé. Ilyenek az 1000 és 1500 mm közötti átmérőjű vasbeton aknák, a betoncsövek és megrendelés szerinti egyéb építőelemek.

 

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review