Istorijat

 


 

 


Prvi metri savremenog vodovoda postavljeni su Horgošu 1966/67 godine. Preduzeće d.o.o. “POTISKI VODOVODI” D.O.O. je registrovano 23.03.1968. godine. Od osnivanja "POTISKI VODOVODI" D.O.O. prduzeće za vodosnabdevanje i hidrogradnju uspelo je da distribuira pitku vodu preko 230 km vodovodne mreže u 10 naselja, a snabdeva vodom evropskog kvaliteta 11140 potrošača.

Pored distribucije vode domaćinstvima, industriskim i drugim potrošačima, odvođenja i prčišćavanje otpadnih voda kao i popravke i baždarenje vodomera ”POTISKI VODOVODI” D.O.O. se bave i izgradnjom hidrograđevinskih objekata.

Hidrogradnja je izgradila 36 kompletnih vodovoda zajedno sa kućnim priključcima, 3.500 ha zalivnih sistema i preko 1300 km cevovoda za vodovod i kanalizaciju. Vršimo specijalne radove na snižavanju podzemnih voda i utiskivanje cevi ispod puteva i željeznice od prečnika 200mm do 2500 mm. Uz projektovanje, inženjering i nadzor pri izgradnji "POTISKI VODOVODI" D.O.O. pružaju informatičku pomoć i usluge na svim nivoima.

Bogatu i raznovrsnu delatnost ”POTISKI VODOVODI” upotpunjuju proizvodnjom prefabrikovanih betonskih elemenata za hidrogradjevinske objekte: AB šahtove prečnika 1000mm i 1500mm, proizvodnja betonskih cevi i ostalih gradjevinskih elemenata po narudžbi.

 

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review