Dobrodošli na našu stranicu!

Voda je dragoceno dobro i neophodna u svakoj ljudskoj delatnosti. Voda ne poznaje granice - stoji u Evropskoj konvenciji za vodu koja međutim malo govori o onima koji se bave ovom delatnošću.

Pozdravljamo Vas na našoj skromnoj Web prezentaciji i ako ste uverili da Vam nešto zatreba od naših usluga, pozivamo Vas da dođete u naš Vodovod da se  lično upoznamo i da postanemo poslovni partneri, a nadamo se da ćemo posle dobro urađenog posla postati i lični prijatelji jer su nam verovatno ciljevi isti: da svaki dan našim potrošačima obezbedimo čistu, pitku vodu u dovoljnim količinama uz maximalnu štednju i racionalizaciju sistema, a kod odvođenja i prečiščavanja  otpadnih voda moto nam je da sačuvamo zdravu prirodu za budućnost. Moram ovako poslovati, jer vodu nismo nasledili od svojih predaka već je pozajmljujemo od svojih potomaka.

Sa našim ostalim delatnostima kao što su: Hidrogradnja, Projektovanje, Proizvodnja i baždarenje vodomera i Proizvodnja betonskih cevi i elemenata samo želimo da pomognemo našim  poslovnim partnerima.

S  poštovanjem

Markotić Vesna

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review