Köszöntjük weblapunkon!

A víz drága kincs az emberiség számára, minden emberi tevékenység nélkülözhetetlen kelléke. A víz nem ismer határokat - áll az európai vízügyi egyezményben. De az is vajmi kevés szót ejt azokról, akik ezt a tevékenységet gyakorolják.

Üdvözöljük szerény honlapunkon! Ha a látottak alapján úgy találja, hogy szolgáltatásunkkal segítségére tudunk lenni, arra biztatjuk: keressen meg bennünket, hogy üzleti partnerévé váljunk. Egy jól véghezvitt üzleti vállalkozás záloga lehet a későbbi személyes barátságnak is. Hiszen céljaink alkalmasint megegyeznek: hogy fogyasztóink számára naponta - kellő mennyiségben, a legteljesebb takarékosság és a rendszer ésszerűsítése mellett - tiszta ivóvízről gondoskodjunk. A szennyvízelvezetésben és szennyvíztisztításban az a mottó vezérel bennünket, hogy a jövő számára egészségesnek őrizzük meg a természetet. Ezt az elvet semmilyen üzleti szempont nem szoríthatja háttérbe, hiszen a vizet nem az elődeinktől örököltük, hanem az utódainktól kölcsönözzük.

További tevékenységeinkkel: a vízépítéssel, a tervezéssel, a vízóragyártással és -hitelesítéssel, a betoncső- és betonelemgyártással üzleti partnereinknek szeretnénk segítségére lenni.

Üdvözlettel:

Markotić Vesna okl. építészmérnök

 

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review