ÉRTESÍTÉS

 

A Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának javaslata alapján a POTISKI VODOVODI - TISZA MENTI VÍZMŰVEK DOO HORGOŠ gazdasági társaság igazgatója 2020. 05.08.- án kiadja a következő


É R T E S Í T É S T

ÉRTESÍTJÜK A TISZTELT ÜGYFELEKET, HOGY A POTISKI VODOVODI - TISZA MENTI VÍZMŰVEK DOO HORGOŠGAZDASÁGI TÁRSASÁG 2020.05.11.-ÉN MEGKEZDI AZ ÜGYFÉLFOGADÁST:

- AZ ÜGYFÉLFOGADÓ PULTOKNÁL/ PÉNZTÁRABLAKOKNÁL MAGYARKANIZSÁN ÉS HORGOSON MUNKANAPOKON (HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG) 7 ÓRÁTÓL 15 ÓRÁIG.

- A HELYIKÖZÖSSÉGEKBEN : MARTONOSON, OROMON, KISPIACON, OROMHEGYESEN ÉS TÓTFALUBAN A MEGSZOKOTT IDŐBEN.

А fogyasztóknak rendelkezésére áll továbbra is az egyenleg lekérdezésének online lehetősége a vállalat honlapján, mely révén gyorsan és egyszerűen átvehetik a számláik másolatát, ill. betekintést nyerhetnek a befizetéseik állásába, valamint bejelenthetik a vízmérő állását is www.vodaho.rs / WEB szolgáltatásaink/ Az Ön számla egyenlege - valamint e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

Továbbra is élnek a telefonszámok:

- a horgosi irodába: 024/792-050, 115-ös és 117-es mellék;

- a magyarkanizsai irodába: 024/874-246

- vagy az ingyenesen hívható telefonszámon: 0800-024-004 (elérhető a 024-es körzetből).

MUNKANAPOKON 7.00 ÉS 15.00 ÓRA KÖZÖTT.

Igazgató

Glišić Dušan

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review